Fillers Υαλουρονικού Οξέως

Ανακαλύψτε τη μεταμορφωτική δύναμη των fillers υαλουρονικού οξέος, μια επιστημονικά προηγμένη λύση που αποκαθιστά τον όγκο και ενισχύει τη φυσική ομορφιά με ακρίβεια και τέχνη.

Πως λειτουργούν τα FILLERS Υαλουρονικού Οξέως;

Τα fillers υαλουρονικού οξέος είναι ενέσιμες αισθητικές θεραπείες που χρησιμοποιούν μια ουσία σε μορφή τζελ, η οποιά περιέχει υαλουρονικό οξύ, ένα φυσικό μόριο που υπάρχει στο σώμα μας και βοηθά στη διατήρηση της ενυδάτωσης και του όγκου του δέρματος.

Τα fillers χορηγούνται προσεκτικά για να αναπληρώσουν τον χαμένο όγκο, να εξομαλύνουν τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες και να σμιλεύσουν το περίγραμμα του προσώπου για μια νεανική και ανανεωμένη εμφάνιση.

Προσελκύοντας και διατηρώντας την υγρασία στο δέρμα, η περιοχή θεραπείας αποκαθίσταται σε όγκο και ενυδατώνεται. Η ζελατινώδης σύσταση του υαλορουνικού προσθέτει όγκο και υποστηρίζει τις υποκείμενες δομές, αποκαθιστώντας το νεανικό περίγραμμα και μειώνοντας την εμφάνιση των γραμμών του προσώπου. Τα αποτελέσματα έχουν φυσική εμφάνιση και μπορούν να διαρκέσουν αρκετούς μήνες, ανάλογα με το προϊόν που θα επιλέξετε.

Γιατί να επιλέξετε τα fillers υαλουρονικού οξέως;

Το υαλουρονικό παρέχει μια μη χειρουργική εναλλακτική λύση για την αναζωογόνηση του προσώπου χωρίς την ανάγκη για εκτεταμένο χρόνο ανάρωσης ή τομές. Η θεραπεία είναι ελάχιστα επεμβατική, επιτρέποντας την ακριβή τοποθέτηση και προσαρμογή για την αντιμετώπιση μεμονωμένων προβλημάτων, όπως η ενίσχυση των χειλιών, η πλήρωση των ρινοπαρειακών πτυχών ή η αποκατάσταση του όγκου των ζυγωματικών.

Με άμεσα αποτελέσματα, ελάχιστη δυσφορία και σύντομη περίοδο ανάρρωσης, απαλύνουν αποτελεσματικά τις ρυτίδες, αποκαθιστούν τη συμμετρία του προσώπου και προσφέρουν μια λεπτή ανόρθωση στο χαλαρό δέρμα, με αποτέλεσμα μια ανανεωμένη και αναζωογονημένη εμφάνιση.
Filler με υαλουρονικό στα χείλια

Συχνές ερωτήσεις

Πόσο καιρό διαρκούν τα αποτελέσματα;
Συνήθως τα περισσότερα fillers διαρκούν περίπου 6-9 μήνες, με τον ακριβή χρόνο να εξαρτάται από την περιοχή που εφαρμόζεται και τον εκάστοτε ασθενή, καθώς ο οργανισμός ορισμένων ασθενών διασπά τα fillers γρηγορότερα από άλλους.
Είναι επίπονη η διαδικασία;
Συνήθως εφαρμόζεται αναισθητική κρέμα περίπου 20-30 λεπτά πριν την επέμβαση, κάνοντας την σχεδόν ανώδυνη. Η διαδικασία είναι απλή και περιλαμβάνει μερικές μικροσκοπικές ενέσεις απευθείας στο δέρμα, με διάρκεια μεταξύ 15-30 λεπτών. Η διαδικασία, όμως, μπορεί να διαφέρει σε κάθε ασθενή ανάλογα με τις απαιτήσεις και τη σοβαρότητα των ρυτίδων που αντιμετωπίζονται.
Είναι τα fillers ασφαλή;
Στην Artista Medico χρησιμοποιούμε υλικά και φόρμουλες που είναι εγκεκριμένα από τις ανώτατες φαρμακευτικές και υγειονομικές αρχές. Συγκεκριμένα, το υαλουρονικό οξύ (HA) είναι μια ουσία που εμφανίζεται φυσικά στα κύτταρα του δέρματος, επομένως δεν υπάρχει κίνδυνος αλλεργικών αντιδράσεων. Ακόμη και άτομα με αλλεργικές ευαισθησίες μπορούν να διαλέξουν τα fillers ως επέμβαση.
Σε πόσο καιρό θα δω τα αποτελέσματα;
Τα αποτελέσματα φαίνονται αμέσως μετά τη θεραπεία, αν και βελτιώνονται σταδιακά κατά τη διάρκεια των επόμενων 2-4 εβδομάδων. Η διάρκεια διαφέρει στον κάθε ασθενή ανάλογα με τις απαιτήσεις και τη σοβαρότητα των ρυτίδων που αντιμετωπίζονται, σε συνδυασμό με το συγκεκριμένο υλικό filler που χορηγείται.

Υαλουρονικό Aftercare

Η ενυδάτωση είναι το κλειδί για την ομαλή αποκατάστασή σας, γι’αυτό είναι σημαντικό να καταναλώνετε πολύ νερό για μερικές μέρες μετά τη θεραπεία.

Αποφύγετε την έντονη άσκηση και την υπερβολική ζέστη για 48 ώρες μετά τη θεραπεία, καθώς περιστάσεις που ανεβάζουν τη θερμοκρασία του σώματος μπορεί να προκαλέσουν πρήξιμο ή άλλες ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Εφαρμόστε, με κυκλικές κινήσεις, πάγο στην περιοχή της έγχυσης. Αυτή η μέθοδος βοηθά στην καταπράυνση τυχόν πρηξίματος, ενώ ταυτόχρονα ανακουφίζει την περιοχή.

Aποφύγετε τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε νάτριο, καθώς το αλάτι είναι γνωστό ότι προκαλεί πρήξιμο. Αντ' αυτού προτιμήστε ενυδατικά φρούτα και λαχανικά, όπως μαρούλι, αγγούρια, καρπούζι και φράουλες.

Συμβουλευτείτε τον ιατρό σας για να διασφαλίσετε την καλύτερη και πιο υγιή προσέγγιση για εσάς.