Λέιζερ για Κονδυλώµατα

Τα κονδυλώματα αποτελούν μια από τις πλέον συχνές λοιμώξεις του αναπαραγωγικού συστήματος. Με τη θεραπεία λέιζερ μπορείτε εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα να απαλλαχτείτε από τα κονδυλώματα.

Πως λειτουργεί

Η θεραπεία λέιζερ για τα κονδυλώματα αξιοποιεί την ισχυρή ενέργεια των εστιασμένων ακτίνων φωτός για να στοχεύσει και να εξαφανίσει τις ανεπιθύμητες αναπτύξεις. Αυτή η συγκεντρωμένη πηγή ενέργειας στοχεύει τις χρωστικές ουσίες μέσα στα κονδυλώματα, θερμαίνοντας τον ιστό και προκαλώντας την αποσύνθεσή του. Η διαδικασία εκτελείται με εξαιρετική ακρίβεια, γλιτώνοντας τον περιβάλλοντα υγιή ιστό από βλάβες.

Γιατί να επιλέξετε τη θεραπεία λέιζερ

Ένα από τα αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα της θεραπείας είναι η ελάχιστη επεμβατικότητα και η ταχεία ανάρρωση. Μετά την επέμβαση, η θεραπευμένη περιοχή μπορεί να φαίνεται ερυθρή ή πρησμένη, όπως ένα ήπιο ηλιακό έγκαυμα. Αυτή η προσωρινή αντίδραση υποχωρεί μέσα σε λίγες ημέρες, αποκαλύπτοντας το αναζωογονημένο δέρμα από κάτω.

Μπορεί να χρειαστούν πολλαπλές συνεδρίες για την επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων, ανάλογα με το μέγεθος και την επιμονή των κονδυλωμάτων. Καθώς τα θεραπευμένα κονδυλώματα αποσυντίθενται και οι φυσικοί μηχανισμοί επούλωσης του σώματος ενεργοποιούνται, το δέρμα αναζωογονείται, απαλλαγμένο από τις αναπτύξεις.