Θεραπείες Σώματος

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Θεραπείες Σώματος

Στην Artista Medico προσφέρουμε μια σειρά από καινοτόμες θεραπείες σώματος σχεδιασμένες για να σμιλεύουν, να τονώνουν και να αναζωογονούν το σώμα σας. Επιλέξτε μια από τις στοχευμένες μεσοθεραπείες για κάθε σας ανησυχία. Είτε πρόκειται για σμίλευση μιας περιοχής, μείωση της κυτταρίτιδας ή σύσφιξη του δέρματος, η ομάδα μας θα σχεδιάσει ένα πλάνο θεραπείας, ειδικά σχεδιασμένο να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Μιλήστε μαζί μας

  Άριστη
  Με βάση 32 κριτικές
  Eliza Tzova
  Eliza Tzova
  08/01/2024
  Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη τόσο από την εξυπηρέτηση και κυρίως από το φυσικό αποτέλεσμα. Ο γιατρός είναι άψογος επαγγελματίας και διαθέσιμος για την επίλυση αποριών!
  Ειρήνη Π.
  Ειρήνη Π.
  21/12/2023
  Επισκέφθηκα το ιατρείο για μεσοθεραπεία και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη τόσο από τη διαδικασία, όσο και από το αποτέλεσμα. Σίγουρα θα το επισκεφτώ εκ νέου για επιπλέον θεραπείες. Συστήνω ανεπιφύλακτα.
  fil kar
  fil kar
  14/11/2023
  Ήρθα για μεσοθεραπεια και μου αρεσε πολυ το αποτελεσμα!
  George Raf
  George Raf
  14/11/2023
  Επισκέφθηκα το ιατρείο του για θεραπεία prp προσώπου, είμαι παραπάνω από ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα αλλά και τον επαγγελματισμό του.Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
  connie zikou
  connie zikou
  04/11/2023
  Εξαιρετική δουλειά!Ο γιατρός ήταν πολύ επεξηγηματικός, αφιέρωσε όλο το χρόνο και την προσοχή του!Με έκανε να νιώσω πολύ άνετα και μου προσέφερε πολύ φυσικό και όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα!Ο χώρος ήταν αρκετά ζεστός και φιλόξενος,η αισθητική του ιατρείου αποπνέει ηρεμία! η παραμονή μου στο ιατρείο ήταν μια πολύ θετική εμπειρία συνολικά και θα το ξανά επισκεφτώ σύντομα !!