Λιποδιάλυση – Σύσφιξη

Η µεσοθεραπεία λιποδιάλυσης και σύσφιξης αποτελεί µια εξαιρετική λύση για την αντιµετώπιση του τοπικού λίπους, χαρίζοντας µια ανανεωµένη αίσθηση στο δέρµα σας.

Πώς λειτουργεί

Ʃτον πυρήνα της µεσοθεραπείας βρίσκεται µια σύνθεση που αξιοποιεί τη φυσική διαδικασία διάσπασης του λίπους. Οι ουσίες της σύνθεσης διαθέτουν ιδιότητες που λειτουργούν για τη διάλυση του λίπους, ενώ ταυτόχρονα προσδίδουν ένα αποτέλεσµα σύσφιξης, δηµιουργώντας µια ορατά νεανική εµφάνιση.

H φυσική διάσπαση των λιπών, ή λιπόλυση, ξεκινά µε την φωσφατιδυλοχολίνη και το δεοξυχολικό οξύ, που στοχεύουν τις επίµονες εναποθέσεις λίπους. Ενισχύοντας περαιτέρω τη λάµψη του δέρµατος, το οργανικό πυρίτιο διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, συµβάλλοντας σε µια πιο λεία και πιο νεανική εµφάνιση.

Γιατί να επιλέξετε τη µεσοθεραπεία σύσφιξης

Ο βαθύς αντίκτυπος της θεραπείας στη σύσφιξη και την τοπική διάλυση του λίπους είναι αναµφισβήτητος. Καθώς η µικροκυκλοφορία του αίµατος βελτιώνεται στο δέρµα σας η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης αυξάνεται. Το αποτέλεσµα; Δέρµα πιο σφριγηλό, ελαστικό και νεανικό. Η ολιστική προσέγγιση αυτής της θεραπείας δεν σταµατά µόνο στη διάλυση του λίπους- προσφέρει επίσης βαθιά ενυδάτωση στο δέρµα σας, ενισχύοντας περαιτέρω την αναζωογονηµένη εµφάνισή του.

Ιδανική για:
  • Μηρούς
  • Γλουτούς
  • Κοιλιά
  • Μπράτσα
  • Γόνατα